Sunday, November 27, 2011

Laaa Sandara rupanya dalam vc taeyang taon lepas


seriously aku baru prasan yang dara 2ne1 dengan dia menari tahun lepas dlm vc i need a girl bawah ni. dia ni senget sikit. feminem gila dia dalam vc ni muahahhaa. mesti rasa kaku an sandara?. dahla taeyang badan sasa, berketul sini sana.


Yesss baru khatam DARA TV :D keh3.. aku tak minat korea. Tapi, aku minat dara 2ne1 je. kah3..

1 comments:

Tasha said...

aku pun baru perasan,padahal dah lme ade vc tu

sedar mse tgk ulang2 muke model tu,xpuas ati dia dpt menari ngn taeyang...muahahaha